Vés al contingut
#
13
0
165

Noticies

Atzeneta del Maestrat participa en la campanya de sostenibilitat i sensibilització ambiental denominada "El Repte Mapamundi" promoguda per la Diputació, la Generalitat i Ecovidrio.

Es pretén millorar el reciclatge de vidre a la nostra província.

Atzeneta aposta per una millora en la sostenibilitat i la sensibilització ambiental.

Aquest…

Per Resolució d'Alcaldia número 2022-0181 de data 06/06/2022 s'aprova la llista provisional dels aspirants admesos/as al procés de selecció del personal socorrista de les piscines 2022.
En la Resolució s'indicava un termini de TRES dies hàbils a partir de l'endemà al de la publicació de l'anunci en el tauler d'edictes, per a formular reclamacions.
I si durant…

Atzeneta del Maestrat prepara l'agenda cultural per al mes de juny 2022

Per Resolució d'Alcaldia número 2022-0178 de data 02/06/2022 s'aprova la llista provisional dels aspirants admesos/as i exclosos/as  al procés de selecció del personal de manteniment de les piscines 2022.

 En la Resolució s'indicava un termini de TRES dies hàbils a partir de l'endemà al de la publicació de l'anunci en…

L'Ajuntament d'Atzeneta han preparat diferents activitats per tal de commemorar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones

L'Ajuntament d'Atzeneta ha subscrit un tipus de col·laboració, entre la Generalitat Valenciana, a través del Vicepresidència segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica per a la realització de les obres “Actuacions Urbanes”, per a la “Rehabilitació i Restauració de la Casa-Palacio d’En Jaume”per a l'anualitat 2022, per import de 35.000,00 €.

Més informació…

Aquest ajuntament ha dut a terme un projecte de "Renovació instal·lacions d'enllumenat exterior existents en els Sectors 2, 3 i 1B d'Atzeneta del Maestrat" per mitjà d'una ajuda de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) acollit al programa d'estalvi i eficiència energètica en l'enllumenat públic existent.
El préstec bonificat concedit a aquest ajuntament ascendeix a…

Per Resolució d'Alcaldia número 2022-0037 de data 07/02/2022 s'aprova la llista definitiva d'admesos i exclosos al procés de selecció bossa auxiliars administratius, per a posteriors nomenaments interins o contractes laborals temporals, mitjançant el sistema de concurs oposició.

En la…

Un 8 de gener de l'any 1272, el noble Guillem d'Anglesola atorgava carta de poblament a Guillem Colom, Ramon Canet i 80 pobladors més, segons els furs i costums de Saragossa.

Esta concessió suposava la fundació de la vila d'Atzeneta del Maestrat.

L'ajuntament té previstos una sèrie d'actes per a enguany per tal de commemorar aquesta efemèride.

Enguany celebrem el…

L'Ajuntament d'Atzeneta del Maestrat ha sigut beneficiari d'una subvenció del LABORA destinat a la contractació de persones desocupades d'almenys 30 anys d'edat per entitats locals de la Comunitat Valenciana (ajuntaments o els seus organismes autònoms), en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana.

Programa ECOVID:

•…