Benvinguda

Com a alcalde d'Atzeneta del Maestrat, i en nom dels meus regidors, us donem la benvinguda a tots aquells qui us acosteu a esta xicoteta finestra al món que representa la nostra pàgina web.

Atzeneta del Maestrat aposta per les noves tecnologies. Vivim en un món digital, on uns ens acostem com a immigrants, aquells que les hem vist nàixer, i d'altres com a nadius, aquells qui heu nascut ja amb elles.

Ací el visitant , trobarà una mostra de la nostra història, el nostre patrimoni natural, els nostres recursos turístics, actes i esdeveniments que li permetran preparar la seua possible visita per tal de conéixer-nos de primera mà.

A més a més, la pàgina web volem que siga també un instrument per al veïnat  que li facilite la seua vida diària i que puga realitzar diferents gestions administratives des de casa, estalviant temps i recursos.

Finalment , us animem per tal que  col·laboreu amb les vostres aportacions i opinions, amb elles podrem ampliar i millorar el funcionament del nostre Ajuntament i de retruc, la nostra vida diària.

Una cordial salutació.

Santiago Agustina Segarra

Alcalde

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Atzeneta del Maestrat, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Major, 2, Ajuntament de Atzeneta del Maestrat, CP: 12132, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).