Vés al contingut
#
13
0
15

Benvinguda

Salutació de l'alcalde

Com a alcalde d'Atzeneta del Maestrat, i en nom dels meus regidors, us donem la benvinguda a tots aquells qui us acosteu a esta xicoteta finestra al món que representa la nostra pàgina web.

Atzeneta del Maestrat aposta per les noves tecnologies. Vivim en un món digital, on uns ens acostem com a immigrants, aquells que les hem vist nàixer, i d'altres com a nadius, aquells qui heu nascut ja amb elles.

Ací el visitant , trobarà una mostra de la nostra història, el nostre patrimoni natural, els nostres recursos turístics, actes i esdeveniments que li permetran preparar la seua possible visita per tal de conéixer-nos de primera mà.

A més a més, la pàgina web volem que siga també un instrument per al veïnat  que li facilite la seua vida diària i que puga realitzar diferents gestions administratives des de casa, estalviant temps i recursos.

Finalment , us animem per tal que  col·laboreu amb les vostres aportacions i opinions, amb elles podrem ampliar i millorar el funcionament del nostre Ajuntament i de retruc, la nostra vida diària.

Una cordial salutació.

Santiago Agustina Segarra