Vés al contingut
#
13
0
4

Agenda

El pròxim 8 de desembre el municipi de *Atzeneta celebra el seu  484 anys de celebració de la fira. No us ho podeu perdre!

En aquesta agenda podreu trobar tota la programació d'activitats que hi han programats per al mes d'octubre.

Des de l'Ajuntament us presentem la programació d'activitats que tenim preparada per al mes d'agost amb: exposicions, contacontes, visites guiades, teatre i esport.
Vos esperem!

Enguany la nostra Festa del Castell d'Estiu 2020 serà celebrada de manera diferent el dia 25 d'abril 2020.
Aquest any per motius excepcionals, la nostra festa del Castell no es podrà realitzar de manera tradicional, però  de totes maneres és un dia festiu al poble.

 

El dissabte dia 4 d'abril a les 12.00 hores es compartiran tots el vídeos amb les històries gravades en les xarxes socials. 

Animeu-vos!

 

El dia 10 de març tindrà lloc al Centre de Dia d'Atzeneta una jornada de portes obertes per conèixer el Centre de Dia a les 16:30 h i a més comptarem amb la visita de la Vicepresidenta de la Generalitat i Consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives Mónica Oltra a partir de les 17:15 h.

El dia 7 de març a les 16 hores a la Font tindrà lloc una concentració on es llegirà el manifest i una marxa per la dona d'uns 6 km.

El dia 7 de març  a les 12 hores a la biblioteca municipal d'Atzeneta on contaclown presenta "Sylvia Earle".

El dijous 5 de març a la Casa de la Cultura tindrà lloc una xarrada sobre el "Micromasclismes i mites de gènere" a càrrec del centre de Dona de Sogorb.

El dissabte dia 29 de febrer a les 19 hores tindrà lloc l'actuació de Ana Plaza al local polivalent amb "La mujer sola de Darío Fo y Franca…