Portada

Aquest programa està organitzat per l'Associació d'Empresaris i Treballadors Autònoms Penyagolosa (d'ara en avant AETAP), amb la col·laboració de MK Innovació en Màrqueting de la Universitat Jaume I, SECOT i la Mancomunitat de Penyagolosa-Pobles del Nord, i cofinançat per la Diputació de Castelló.

La finalitat és promoure la cultura emprenedora en els quatre municipis que integren la Mancomunitat de Penyagolosa-Pobles del Nord (Atzeneta del Maestrat, Benafigos, Vistabella del Maestrat i Xodos) i fomentar l'impuls de projectes empresarials que puguen ser implementats en aquest territori.

Naix amb la voluntat de fer costat als emprenedors, ajudant-los en el desenvolupament del seu projecte amb un acompanyament per part de professionals i assessors experts en diferents àrees empresarials.

El programa es compon d'una fase de formació i una altra d'assessorament/mentorizació.

L'objectiu final és portar una idea de negoci a un nivell de maduresa suficient com per a ser formalitzada, proporcionant els coneixements i eines necessaris per a garantir el seu creixement i solidesa.

El termini finalitzarà el dia 20 de juny de 2021.

 

Penyagolosa Emprén 2021

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Atzeneta del Maestrat, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Major, 2, Ajuntament de Atzeneta del Maestrat, CP: 12132, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).