Igualtat

La desigualtat de gènere suposa una de les principals problemàtiques socials dels nostres dies, i la violència cap a les dones és una de les seves pitjors conseqüències.

L’Ajuntament d’Atzeneta del Maestrat, com a símbol del seu compromís i lluita contra la desigualtat de gènere, ha dissenyat l’Objectiu Violeta, una iniciativa que pretén conscienciar d’aquesta problemàtica, d’un mode participatiu i divertit, per tal de combatre-la i evitar males pràctiques que puguen comportar situacions de desigualtat.

Aquesta iniciativa es dirigeix a tot el conjunt poblacional d’Atzeneta del Maestrat, sense distincions per raó de sexe, edat o raça,  ja que la desigualtat de gènere és una qüestió social, que requereix de la col·laboració i el compromís de totes i tots. Així, es convida a totes les persones, tant individualment com a través de les Associacions, a formar part de l’Objectiu Violeta.

Eliminem estereotips, transmetem valors positius, plantem cara a la desigualtat de gènere.

T’ESPEREM A L’OBJECTIU VIOLETA

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Atzeneta del Maestrat, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Major, 2, Ajuntament de Atzeneta del Maestrat, CP: 12132, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).