Vés al contingut
#
0

Accesibilitat

Els llocs web de les administracions públiques tenen el deure de complir els criteris d'accessibilitat indicats en la norma UNE 139803:2012. Aquesta normativa fixa una sèrie de característiques que tots els portals web han de complir si volen ser accessibles, servint a més com a base per al Certificat d'Accessibilitat TIC (Accessibilitat Web) actualment vigent a Espanya.

Així mateix, els llocs web de l'Administració han de satisfer tots els punts de verificació de prioritat 2 (adequació de nivell Doble A) definits en l'especificació de Pautes d'Accessibilitat al Contingut en la Web (WCAG 2.0) per la Iniciativa d'Accessibilitat Web (WAI) del Consorci World Wide Web (W3C).

Aquest lloc s'ha dissenyat adaptant-se als estàndards i normatives vigents en relació a l'accessibilitat, per al qual es realitzen revisions prèvies a cada publicació de nous continguts. En qualsevol cas, és possible que trobeu alguna pàgina que no s'adapti al 100% a aquests estàndards, atès que algunes de les seccions contingudes en el portal estan en procés d'adaptació i millora. Si experimenteu alguna dificultat en l'accés a la informació continguda en aquest lloc web, si us plau, contacteu amb nosaltres. Realitzarem les millores necessàries com més aviat millor.

Tecles d'accés ràpid

Polsant una combinació de tecles podreu accedir ràpidament a determinades pàgines o continguts de la pàgina.

Tecla 0: Pàgina d'inci

Amb els següents números podrà accedir a les seccions disponibles en el portal.

Depenent del navegador que utilitzeu, el procediment és diferent. A continuació expliquem el funcionament per als navegadores més habituals.

 • Internet Explorer: Alt + tecla + Intro
 • Mozilla, Firefox i Chrome: Alt + tecla (al Firefox 2: Alt + Majúscules + tecla)
 • Opera: Majúscules + Esc + tecla
 • Safari: Cmd + tecla

Mida del text

Les mides de les fonts estan definides amb unitats relatives per què pugueu ampliar o disminuir la mida de la font des de les opcions del navegador:

 • Internet Explorer, Mozilla i Firefox: Veure > Mida del text
 • Opera: Veure > Zoom
 • Safari: Veure > Fer el text més gran
 • Chrome: Controla la pàgina actual > Mida del text

Per a modificar la mida de tot a la pàgina (efecte zoom):

 • Ctrl + + per a augmentar-lo
 • Ctrl + - per a disminuir-lo
 • Ctrl + 0 restaura la mida original

Canviar a contrast alt

En la part superior dreta de la capçalera es disposa d'una opció d'alt contrast que mostra el fons en color negre, el text en blanc i els enllaços de color groc. D'esta manera les persones amb problemes de visió poden accedir a la informació més còmodament. Es pot tornar a la presentació original polsant novament sobre el botó.

Util

T’ha semblat útil aquesta informació?

Vols comentar-nos alguna cosa?

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament d'Atzeneta del Maestrat, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Major, 2, Ajuntament d'Atzeneta del Maestrat, CP: 12132, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).

CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.