Salutació de l'alcalde

 

 

Com a alcalde d'Atzeneta del Maestrat, i en nom dels meus regidors, us donem la benvinguda a tots aquells qui us acosteu a esta xicoteta finestra al món que representa la nostra pàgina web.

Atzeneta del Maestrat aposta per les noves tecnologies. Vivim en un món digital, on uns ens acostem com a immigrants, aquells que les hem vist nàixer, i d'altres com a nadius, aquells qui heu nascut ja amb elles.

Ací el visitant , trobarà una mostra de la nostra història, el nostre patrimoni natural, els nostres recursos turístic., actes i esdeveniments que li permetran preparar la seua possible visita per tal de conéixer-nos de primera mà.

A més a més, la pàgina web volem que siga també un instrument per al veïnat  que li facilite la seua vida diària i que puga realitzar diferents gestions administratives des de casa, estalviant temps i recursos.

Finalment , us animem per tal que  col·laboreu amb les vostres aportacions i opinions, amb elles podrem ampliar i millorar el funcionament del nostre Ajuntament i de retruc, la nostra vida diària.

Una cordial salutació.

Santiago Agustina Segarra

Formulari de cerca

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

 

Site developed with Drupal